МЗС перевіряє: перед вибухом у "Домодєдово" сів літак з Одеси

24.01.2011, 18:30
МЗС перевіряє: перед вибухом у
b013d8561eabe74c3e5cf3f017b0347a.jpg

Менше ніж за півгодини до вибуху в московському аеропорту "Домодєдово" приземлився літак рейса UN208 з Одеси. Міністерство закордонних справ України перевіряють інформацію щодо можливих постраждалих серед українців

МЗС перевіряє: перед вибухом у "Домодєдово" сів літак з Одеси

Менше ніж за півгодини до вибуху в московському аеропорту "Домодєдово" приземлився літак рейсу UN208 з Одеси. Відповідна інформація розміщена на сайті аеропорту.

Повідомляється, що рейс номер UN208 з Одеси приземлився о 16:07 мск (15:07 Київ).

Кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі Міністерства закордонних справ України заявили, що зараз перевіряють інформацію щодо можливих постраждалих серед громадян України. "Поки ще немає офіційної інформації. Ми перевіряємо", - повідомив директор Департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин.

Крім того, перед вибухом здійснили посадку рейси з Хургади, Брюсселя, Бургаса, Лондода, Берліна, Варадеро і Франкфурта-на-Майні.

Нагадаємо, вибух в аеропорту "Домодєдово" стався о 16:32 мск (15:32 Київ) у залі прильоту у відділі видачі багажу.

Згідно з останніми даними, загинула 31 людина, 130 постраждалих, 20 з них перебувають у важкому стані.

Надзвичайні події: добірка новин>>>
Тероризм і боротьба з ним: добірка новин>>>

Петро ШУКЛІНОВ


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.

Комментарі

Останні новини

ИнструментЧьи фамилии вы увидите в бюллетенях завтра, когда придете на выборы